KUNSKAP OM BRANSCHEN

Det finns ett stort behov av tekniska säljare och säljchefer på marknaden. Många företag står och faller med just den kompetensen eller förmågan. Från olika håll har tekniska företagare gett oss uppfattningen att den kunskap och rekryteringsservice som hittills funnits tillgänglig på marknaden ofta varit ineffektiv eller otillräcklig för att lösa problemet.

HITTA RÄTT KOMBINATION TEKNIK- & SÄLJFÖRMÅGA

Vi är en grupp personer som har slagit våra krafter och stora branschkunnande ihop när det gäller att kunna hitta rätt kombinationen av teknik- och säljförmåga för rekrytering eller utveckling av tekniska säljare.

Teknisk Säljkraft är en bifirma till Karisma Rekrytering och arbetar i hela Sverige för den del av verksamheten som avser specialrekrytering av säljare. Se mer på rekryteringsföretag Stockholm, Karisma.

LÅT OSS PRESENTERA OSS !

Från vänster och uppifrån: Ove Eriksson, yrkesmässigt verksam med styrelsearbete i ett antal teknikföretag. Tidigare säljare, produktchef, försäljningschef, marknadschef och VD inom elektronik- och elektronikkomponent-industrin.

Agneta Ståhl, rekryterare och personalansvarig, 20 års erfarenhet inom rekrytering och personal. Tidigare chefsutvecklare, personalchef och VD.

Kurt Ståhl VD och ägare till Karisma Rekrytering AB, 20 års erfarenhet av rekrytering. Tidigare servicetekniker, säljare, säljchef och VD inom elektronik och finmekanik.