Om Teknisk Säljkraft

KUNSKAP OM BRANSCHEN

Det finns ett stort behov av tekniska säljare och säljchefer på marknaden. Många företag står och faller med just den kompetensen eller förmågan!

Från olika håll har tekniska företagare gett oss uppfattningen att det finns ett starkt behov på rekryteringsmarknaden, av en rekryteringsservice som som inkluderar en extra stor kompetens och kunskap när det gäller just rekrytering av tekniska säljare som har rätt balans mellan teknikkunnande och säljförmåga.

Vi är en grupp personer som har slagit våra krafter och stora branschkunnande ihop när det gäller att kunna hitta rätt kombination av teknik- och säljförmåga för rekrytering av tekniska säljare.

HITTA RÄTT KOMBINATION TEKNIK- & SÄLJFÖRMÅGA

Vår grundinställning och erfarenhet från Karisma Rekrytering är den stora vikten av att hitta Rätt Person, snarare än ett fint och förtroendegivande CV som inte alltid visar på den verkliga förmågan till praktiska resultat.

En personlighet som inte passar in i gruppen ändrar man inte så lätt på, däremot eventuella brister i produktkunskap kan man oftast åtgärda i efterhand. Betydelsen av att hitta rätt personliga egenskaper har blivit ännu viktigare i dessa dagar, då arbete från hemmakontor blivit allt vanligare och den dagliga gruppkänslan och chefskontakten minskar.

Det är givetvis också viktigt att personen har en bra, grundläggande teknikförståelse, är intresserad och lätt för att lära sig nya produkter eller service.

Våra metoder och teknologi grundar sig på Hubbard® Management System, som används av fler individer och organisationer än något annat administrativt system i världen idag. Metoderna består av väl beprövade och framför allt fungerande verktyg inom en organisations alla områden. Med Teknisk Säljkraft får Du rätt person på rätt plats med ökad trivsel och produktivitet som följd!

Teknisk Säljkraft är en bifirma till Karisma Rekrytering AB, med arbetsområde inom hela Sverige, för den del av verksamheten som avser specialrekrytering av säljare, tekniska säljare och försäljningschefer.

Se mer på rekryteringsföretag Stockholm, Karisma.

Kurt Ståhl, VD Teknisk Säljkraft

Kurt Ståhl

VD och ägare till Karisma Rekrytering AB, 20 års erfarenhet av rekrytering. Tidigare servicetekniker, säljare, säljchef och VD inom elektronik och finmekanik. Tel 0739-465 805.

Agneta Ståhl

Rekryterare och personalansvarig, med mer än 20 års erfarenhet inom rekrytering och personal. Tidigare chefsutvecklare, personalchef och VD. Tel 0706-50 19 40.

Ove Eriksson styrelse

Ove Eriksson

Mentor och yrkesmässigt erfaren inom styrelsearbete i ett antal teknikföretag. Tidigare säljare, produktchef, försäljningschef, marknadschef och VD inom elektronik- och elektronikkomponent-industrin.