TEKNISK SÄLJARE, ETT DRÖMJOBB INOM FÖRSÄLJNING, ÄVEN FÖR YNGRE PERSONER!

6 februari 2024

Om du har någon form av teknisk bakgrund, t ex maskinteknik, elektronik eller automation så kan Teknisk Försäljning vara ett drömjobb för dig!

Vi har märkt att yngre personer med bra utbildning ofta söker sig till t ex något framgångsrikt telefonförsäljningsbolag på någon central adress i storstan. Inget fel med det, du kan få värdefull erfarenhet och säljträning för framtiden och kan vara en startplatta att utgå från!

Om man nu vill jobba som säljare så kan ett jobb som teknisk säljare inom industrin i Sverige eller internationellt ha bra löner, förmåner och andra fördelar. Man kan ofta, någon dag i veckan, utgå direkt från sin bostad med firmabil, vilket kan vara en fördel jämfört med en del andra vanligare säljarjobb som finns att tillgå på marknaden.

En teknisk säljare är en god lyssnare som förstår grundläggande teknik och kan sätta sig in i kundens situation och hitta produkter och systemlösningar till olika typer av tekniska problem.

Du gör kundbesök, offerter och beräkningar. Arbetet är fritt och utvecklande!

Personer som vi kommer i kontakt med under våra rekryteringsuppdrag är oftast väldigt nöjda med sitt yrkesval att jobba som Teknisk Säljare!

Med vänlig hälsning,

Kurt Ståhl, VD
Karisma Rekrytering och Teknisk Säljkraft

Tel 0739-465 805

 

 

 

 

 

Försäljning inom industrin!