KRISEN BÖRJAR SAKTA ATT LÄTTA. DAGS ATT TÄNKA UTÅTRIKTAD AKTIVITET IGEN !

10 juni 2020

Fortsätt med att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer! Samtidigt så är det nu hög tid att få igång utåtriktade aktiviteter på en hög nivå, för att kunna få verksamheten ordentligt på fötter igen, när höstsäsongen börjar.

Samla ihop och uppdatera kontaktuppgifter i dina kund- och prospekt-register. Planera ut hur du lämpligast kan komma i kontakt med dessa presumtiva kunder eller prospekts. Kan vara utskick via mail eller ”snigelpost”, telefonsamtal eller videomöten.

Just nu är det en speciellt bra tid för utåtriktad verksamhet då de flesta av dina konkurrenter förmodligen inte gör reklam för sig själva just nu och dina kontakter jobbar hemifrån och har tid att lyssna om du bara kontaktar dem på något sätt! Om du skulle prata högt i en sal med tysta människor så kommer det du säger att bli hört av många!

När det gäller system för videomöten så är Microsoft Teams och även Zoom de system som vi har haft eller hört mest positiva erfarenheter från. Det finns säkert andra som är bra också, men en del system är inte alls så bra? Vad är din erfarenheter av olika video-mötes-system?

Även om du behöver se över eller rekrytera säljarroller inför hösten så är det hög tid att komma igång med detta också, för att förhoppningsvis med allt på plats kunna åstadkomma ett så bra andra halvår som det nu kan vara möjligt under rådande omständigheter!

Nu är det hög tid att komma igång med utåtriktade aktiviter igen på en högre nivå! Dags att trycka på gasen helt enkelt!

Hör av dig om det är några frågor!

Med vänlig hälsning,

Kurt Ståhl, VD
Karisma Rekrytering och Teknisk Säljkraft

Tel 0739-465 805

BMV med hjulspinn