Lyckad Rekrytering

Lyckad rekrytering
undvik onödiga kostnader

Fem av Tio rekryteringar misslyckas

Enligt en rapport från Society for Human Resource Management (SHRM) visade undersökningar att mellan 30% och 50% av alla nya anställningar misslyckas inom de första 18 månaderna. Detta inkluderar allt från att den anställde inte passar in i företagskulturen till bristande kompetens eller undermålig arbetsprestation.

Undvik vanliga fällor

Rekryteringskostnader:
Att genomföra en rekryteringsprocess är dyrt, annonsering, intervjuer, och avgifter till rekryteringsbyråer.
Tidsförlust:
Tid som spenderas på att rekrytera och anställa en kandidat som inte är lämplig för rollen är förlorad tid som kunde ha använts för andra verksamhetsmål.
Utbildningskostnader:
Om företaget investerar i utbildning och utveckling av den nya anställda, kan dessa kostnader gå förlorade om personen inte stannar länge nog för att bidra till företaget.
Produktionsbortfall:
Om den felrekryterade personen inte kan uppfylla sina arbetsuppgifter effektivt, kan det leda till produktionsbortfall eller minskad effektivitet hos teamet eller avdelningen.
Kostnader för att avbryta anställningen:
Om företaget måste avsluta anställningen på grund av felrekrytering kan det innebära kostnader för uppsägning eller ersättning till den anställda.
Kostnader för att ersätta och omrekrytera:
Om den felrekryterade personen lämnar företaget tidigt kan det kräva att företaget börjar om rekryteringsprocessen och investerar ytterligare resurser för att hitta en ersättare.

Hitta rätt direkt

Tillsammans med er som kund skapar vi en kravprofil som exakt återspeglar era förväntningar och behov. Med vår nischade kompetens inom teknisk försäljning så har vi utvecklat en effektiv metod för att hitta och bedöma talangernas kompetens på ett tillförlitligt sätt.

Det är svårt att hitta tekniker som kan sälja i ofta smala branscher. Ibland behöver man även leta i närliggande branscher för att öka urvalet.

Vi strävar alltid efter att hitta de bästa möjliga matchningarna för att säkerställa att er organisation kan fortsätta att blomstra och växa.

Teknisk Säljkraft har över 20 års erfarenhet av att hitta och rekrytera Tekniska Säljare tillsammans med en skräddarsydd rekryteringsstrategi! På så sätt säkerställer du att rekryteringen inte bara möter era krav utan också lägger grunden för er framtida framgång. Med Teknisk Säljkraft kan ni känna er trygga med att era rekryteringsbehov är i de bästa händerna!

Hitta nästa toppsäljare

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.